N.Korean Moranbong Band Nu Lawngte Khuaruahar Tak Tak An Si

Hi hna pawl hi nu lawngte an si I hlasak pah, music tum pah an si i an thiam kho tuk hna. Zoh an dawh taktak. Music an thiam ning khuaruahar an si. An ram tha hcinchin sehlaw vawlei cungah fak tuk in an lar lai.

Hi bu hmanh hi an lar tuk rih. A tang bik ah video timi a um lai I na hmeh lai. A dang relcahp. Kalay mino ih hmuh dan pawl tla kan ngan tel bet a si. Yangon khawpi Kyih Min Taing myo nee ih mino pawl duhporh nak tuah ni ih.

Mawtaw thon taih that tu uico ralbawi ih nupi cu August ni 26 ah a khualtlawng nak hmun ah yangon PDF in an kai ih zan 1 an kai hnu an tlah sal ti mi thu ah mipi hrek khat cun an lungawi lo thu page tin comment nak ah hmuding a tam nasa a si.

Mi hrek khat cun uico pawl in upa nauhak ti umlo in an kap that inn an urkang mi an kai ih ankap that nunglai rori urkang tuar hi vek ruat ah cun uico pawl ih sungkua siseh uico siseh an nunnak zuah lo in that ve sehla uico.

Bawi pawl an thinlung a thleng tam sawn pei maw.lo le hrem ve ta seh la ti vek hi mipi ih duh mi a si. Hi thu thawn pehpar in kawlram pi ih uico lam tanglo hmuahhmuah cun an lungkim lo an lungawi lo nasa ih Yangon.

PDF pawl tulmi sumpai le thildang ziang hman an bawm paih nawn lo ti thu pawl hmuh ding tampi a um a si.mipi pawl thinlung an thleng ter sawn pang ke ti hi ruah ding tampi a um a si.uico pawl in le mipi zo khal.

An kap an urkang hluahlo tik ah mipi cun an ruahnak an ngan celcel a si. Hi tih ih ralbawi nupi antlah sal hi ram thubuai zoh tu hrekkhat pawl cun hi vek tete a si ah cun kan ram cu uico pawl in ramuk nak an co rei lai ding tin ruah nak an sim ve a si.

Post mi lungkim lo kan um a si le kan delete sal ding a si.kan nih kalay mino cun mipi ruahnak dang ter tu kan si dah lo ding kan lo kam a si ti mi kan lo sim bet sal a si..Nan hnatuan pi kalay mino

A tang bik ah video timi a um lai I na hmeh lai. A dang relcahp. Kalay mino ih hmuh dan pawl tla kan ngan tel bet a si. Yangon khawpi Kyih Min Taing myo nee ih mino pawl duhporh nak tuah ni ih.

Mawtaw thon taih that tu uico ralbawi ih nupi cu August ni 26 ah a khualtlawng nak hmun ah yangon PDF in an kai ih zan 1 an kai hnu an tlah sal ti mi thu ah mipi hrek khat cun an lungawi lo thu page tin comment nak ah hmuding a tam nasa a si.

Mi hrek khat cun uico pawl in upa nauhak ti umlo in an kap that inn an urkang mi an kai ih ankap that nunglai rori urkang tuar hi vek ruat ah cun uico pawl ih sungkua siseh uico siseh an nunnak zuah lo in that ve sehla uico.

Bawi pawl an thinlung a thleng tam sawn pei maw.lo le hrem ve ta seh la ti vek hi mipi ih duh mi a si. Hi thu thawn pehpar in kawlram pi ih uico lam tanglo hmuahhmuah cun an lungkim lo an lungawi lo nasa ih Yangon.

PDF pawl tulmi sumpai le thildang ziang hman an bawm paih nawn lo ti thu pawl hmuh ding tampi a um a si.mipi pawl thinlung an thleng ter sawn pang ke ti hi ruah ding tampi a um a si.uico pawl in le mipi zo khal.

A tang bik ah video timi a um lai I na hmeh lai. A dang relcahp. Kalay mino ih hmuh dan pawl tla kan ngan tel bet a si. Yangon khawpi Kyih Min Taing myo nee ih mino pawl duhporh nak tuah ni ih.

Mawtaw thon taih that tu uico ralbawi ih nupi cu August ni 26 ah a khualtlawng nak hmun ah yangon PDF in an kai ih zan 1 an kai hnu an tlah sal ti mi thu ah mipi hrek khat cun an lungawi lo thu page tin comment nak ah hmuding a tam nasa a si.

Mi hrek khat cun uico pawl in upa nauhak ti umlo in an kap that inn an urkang mi an kai ih ankap that nunglai rori urkang tuar hi vek ruat ah cun uico pawl ih sungkua siseh uico siseh an nunnak zuah lo in that ve sehla uico.

Bawi pawl an thinlung a thleng tam sawn pei maw.lo le hrem ve ta seh la ti vek hi mipi ih duh mi a si. Hi thu thawn pehpar in kawlram pi ih uico lam tanglo hmuahhmuah cun an lungkim lo an lungawi lo nasa ih Yangon.

PDF pawl tulmi sumpai le thildang ziang hman an bawm paih nawn lo ti thu pawl hmuh ding tampi a um a si.mipi pawl thinlung an thleng ter sawn pang ke ti hi ruah ding tampi a um a si.

VIDEO

VIDEO